Aankomende Evenementen

  • Yoga en Opstellen

    Vanuit het onbewuste van je lichaam komt naar voren waar je blokkade ligt. Dit ONTdekken geeft je weer beweging.

    ‣ 14 april 2024
    ‣ Bleiswijk

    Meer informatie 
  • Opstellingen aan de Rotte

    Als 4 ervaren opstellers kijken we regelmatig onze eigen thema's aan. Dit helpt ons allen zó dat we dit jou ook graag laten ervaren. Deze keer met muziek en dans

    ‣ 14 februari
    ‣ Bleiswijk

    Meer informatie 
  • 30 dagen CHALLENGE

    Jaaa!! Doe je mee? 30 dagen lang inspiratie in je mailbox in de vorm van:

    ‣ Video's
    ‣ Meditaties

    ‣ Affirmaties
    ‣ Inspirerende teksten

    Meer informatie 

Over Mij

Ik ben Gwen Overweel (1984), moeder van twee dochters (2014 en 2016) en van een zoon (2022). Ik had het – objectief gezien – goed  voor elkaar; een mooi salaris, een fijne man aan mijn zijde, een ruim huis en twee mooie kinderen. Ik had altijd gedacht dat het zo goed zou zijn...

LEES MEER OVER MIJ
1 van 3
  • Ik heb vorige week een heerlijke reiki massage gehad bij Gwen. Dit kan ik iedereen aanraden, heerlijk ontspannen op een mooi plekje. Ik kom zeker weer terug.

    - Leonie

  • Dankjewel voor je fijne begeleiding, je vragen, je liefde, je zijn! Gwen verbindt het aardse met het energetische zo praktisch dat je het als van zelf gaat volgen en doen. Recht door zee, ze zegt waar het op staat op een liefdevolle manier en reikt je precies aan wat je nodig hebt. Een veilige haven om even te schuilen, te voelen, te zijn met alles wat is. Alles kan en mag er ook zijn. Zij heeft de bedding voor grote emoties. Als je graag inzichten wil in jezelf en verrast wilt worden in jezelf, als je wilt voelen, echt voelen, ga naar Gwen. Ik gun elke vrouw haar stevige zijn in het vrouwelijke om je aan te spiegelen en laven. 

    - Coachingklant

  • De opstellingen hebben mij zo goed geholpen. Gwendolyn is een fijn persoon om mee te praten en als je bij haar bent straalt ze rust uit. Ik voelde me altijd op me gemak. Als het weer nodig is ga ik er weer heen. Ik heb er heel veel aangehad! Gwen, jij bent een mooi persoon.

    - Marleen

  • Onwijs bijzondere ervaring gehad tijdens een opstelling onder begeleiding van Myrthe en Gwen. Door de fijne setting en sfeer die ze creëerden en goede vragen die ze stelden, wisten zij ervoor te zorgen dat ik uit mijn hoofd en tot mijn gevoel heb kunnen komen. Dit heeft me mooie en waardevolle inzichten gegeven over relaties, emoties en patronen binnen mijn familie. Bijzondere was dat ik dankzij de opstelling in dezelfde week al gesprekken heb mogen ervaren op een ander niveau. Absoluut een aanrader dus!

    - Chantal