Het perfecte startmoment

Ooooo mijn website…. wat was ik aan het denken en voelen wat hier moest staan. Perfect moest het zijn. Zodat jij precies wist wat je zou krijgen wat ik je kan bieden. Wat precies verwoord wat we gaan doen. Eerlijk is eerlijk. De teksten die een lieve vriendin had geschreven klopten volledig en gaven prachtig weer waar ik voor sta. Voor een deel…. maar alles opgeschreven in woorden is zwart/wit. Is beperkt. En dat is nou precies dat ik niet ben. Zwart/wit. Juist alles ertussen en eromheen. Daarnaast geloof ik in de klik, Het gevoel, de match of hoe je dat ook wil noemen. En die is er of die is er niet. En dat is toch via een website lastig te voelen. 

Dus wachten met mensen begeleiden totdat mijn website perfect is doe ik niet meer. Ja; je kunt hier (een deel van) wie ik ben vinden, welke opleidingen ik heb gedaan en wat ik aanbied vinden. Maar graag werk ik op maat en ga ik voor de match.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees vooral mijn berichten. Daar deel ik zo nu en dan iets en krijg je wellicht een beter gevoel bij wie ik ben. En neem vooral contact op. Via telefoon/e-mail of kom langs (laten we dat dan wel even afspreken van te voren;))

Alle antwoorden zijn al in jou aanwezig. De vraag is bij wie jij je prettig voelt zodat je je durft open te stellen, zodat die antwoorden aan de oppervlakte komen.