Wie ben ik

Welkom op mijn site…

Ik ben Gwen Overweel (1984), moeder van twee dochters van vijf en zes jaar oud. Ik had het – objectief gezien – goed  voor elkaar; een mooi salaris, een fijne man aan mijn zijde, een ruim huis en twee mooie kinderen. Ik had altijd gedacht dat het zo goed zou zijn.

Maar in 2019 ging het roer om. Ik voelde me niet gelukkig en zag in de spiegel niet wie ik daadwerkelijk was, wie ik daadwerkelijk wilde zijn. Na een scheiding en dankzij een eigen coachingstraject ben ik terug gegaan naar mezelf, mijn eigen gevoel en naar wat ík belangrijk vind in het leven. Ik durf weer te doen wat ik zelf wil en mijn eigen intuïtie te volgen.

Deze reis heeft me weer in balans gebracht en een gelukkigere vrouw gemaakt. En ik ben gaan doen, wat ik misschien eigenlijk altijd al wilde doen. Anderen helpen zich gelukkiger te voelen! En dan in het bijzonder vrouwen. Omdat ik heb ervaren hoe het voelt om te leven vanuit je vrouwelijke kracht. Meer te voelen in plaats van te denken en afscheid te nemen van het brave meisjes-syndroom of continue te willen blijven voldoen aan verwachtingen vanuit je omgeving. Zo heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen! Spannend, maar vol passie en overgave. En het belangrijkste, volledig vanuit wie ik ben/mijn pure ik: Gwendolyn.