Opstellen aan de Rotte

Opstellen is een krachtige manier om het onbewuste bewust te maken. Als 4 ervaren opstellers (Sonja Grootes, Nathalie van Tijen, Johan Verdouw en ik) kijken we regelmatig onze eigen thema's aan. Dit helpt ons allen zó dat we dit jou ook graag laten ervaren.

We hebben een prachtige locatie gevonden midden in het Groene Hart. In een tipi tent bij op het prachtige eiland op landgoed Vidaa, spreekt de natuur mee. We nodigen je hier daarom heel graag uit om deel te nemen aan "Opstellingen aan de Rotte"

We hebben plaats voor ongeveer 20 personen. Dit betekent dat we met grote velden kunnen werken. Heb jij iets dat speelt in jouw leven waartegen je steeds aanloopt? In je werk, je relatie of in jezelf? Waarvan je voelt dat je er breder naar wilt kijken. Beweging wilt realiseren. Om vooruit te gaan. Omdat we met een grote groep werken kunnen we veel blootleggen. Ook als representant is het een geweldige ervaring om op deze locatie, waarin de plek ook onderdeel is van veld, mee te voelen, te ontdekken. De dynamiek op deze locatie en met een grotere groep zorgt voor beweging op vele lagen.

Ervaring met opstellen is niet nodig. Wij kijken uit naar je komst!

In samenwerking met Sonja Grootes, Nathalie van Tijen en Johan Verdouw.

Datum: 7 juli
Locatie : Landgoed Vidaa, Bergschenhoek
Kosten: € 135 Vraagsteller (VOL), € 50 deelnemer
Tijd: 10:00 - 13:00
Inclusief: Koffie, thee, wat gezonds lekkers.

Aanmelden