Reiki

Reiki is een Japanse helingstechniek die zich richt op het kanaliseren van universele levensenergie om fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn te bevorderen. Via mijn handen draag ik de helende energie over. Door de levensenergie te laten stromen en balanceren helpt het bij ontspanning, het verminderen van stress en het ondersteunen van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Klanten ervaren vaak warmte, tinteling en ontspanning bij de behandeling. 

 

Reiki kan heel goed ondersteunend helpen bij klachten. Maar is ook heerlijk als ontspanning of wanneer je merkt dat je nog niet zo makkelijk rust kunt vinden. 

 

Reiki stimuleert wat het lichaam eigenlijk vanzelf doet. Het heelt zichzelf en de energie stroomt. Vaak door factoren van buitenaf; stress/zorgen stroomt het niet. Of minder op bepaalde plaatsen. Er ontstaan blokkades. Door middel van verschillende technieken uit verschillende stromingen zorg ik voor meer rust. Soms door energie toe te voegen, soms door blokkades weg te nemen.

 

Na een Reiki behandeling ervaar je meer rust en verminderen klachten. 

Ik creëer een veilige setting waarin je plaats kunt nemen. Vooraf bespreken we kort wat de reden is van je komst en waar je behoefte ligt. Vervolgens neem je plaats op de tafel en kun je ontspannen. 

 

Ben je op zoek naar rust en een moment voor jezelf? Kom langs en ervaar de Reiki kracht🤍

 

Ontdek de serene wereld van Reiki waar jouw welzijn wordt gekoesterd. De unieke Reiki-behandeling neemt je mee op een reis naar innerlijke balans en vernieuwing. Reiki, een eeuwenoude helende praktijk, laat de lasten van alledag
van je afglijden en omhult je met een kalmerende energie. Onder de zorgzame begeleiding van mij, word je uitgenodigd om diepe ontspanning en harmonie te verkennen. Laat vastzittende energieën weer vrij stromen, terwijl de transformerende essentie van Reiki je omarmt. Geef jezelf de welverdiende aandacht. Gun jezelf vandaag nog het kostbare geschenk van herstel en boek jouw rustgevende Reiki-sessie. Je reis naar het volgen van je innerlijke wijsheid begint hier. 

 

Een behandeling duurt ongeveer een uur. Je kunt de Reiki sessies per keer afnemen of in een pakket. Bij afname van minimaal 6 keer ontvang je een leuke korting. Daarnaast zit er een Reiki behandeling in "Het Gouden Pad" traject.

CONTACT MIJ