Ontdek de Vrouw in Jou

In het leven bestaat donker en licht. De zomer en de winter, de dag en de nacht. Deze workshop staat in het teken van naar binnenkeren. Het licht schijnen op de stukken die in het donker staan. Graag nodig ik je uit om de aspecten van jouw vrouw zijn die zich tot op heden vaak in het donker bevonden in het licht te zetten. Zodat jij daar makkelijker bij kunt komen.

Waar sta jij in jouw proces?
Dit is een fijn vertrekpunt. Te zien welke stukken van jou er helemaal mogen zijn en waar er nog stukken naar de oppervlakte mogen komen....

In deze reis van 6 avonden vertrekken we vanuit het hier en nu punt. We maken een reis langs de archetype vrouw, de geschiedenis, de rolmodellen, de rollen, de maancyclus, je eigen cyclus, de biologische aspecten, de invloed van jouw vrouwenlijn, de oermoeders en de godinnen. Om langs deze terug te keren naar de essentie van jouw vrouw zijn in het hier en nu.

Wat kun je verwachten?In een veilige warme setting onthullen we de essentie van het vrouw zijn. Van jouw vrouw zijn. Iedere avond staat in het teken van 1 van de Griekse godinnen. We kijken naar de maanstand op dat moment en nemen dat mee in onze bijeenkomst. In vroegere tijden was het heel normaal dat meisjes door de oudere vrouwen van de stam mee werden genomen in wat het betekent om vrouw te zijn. Tegenwoordig is daar weinig tot geen aandacht voor. Anders dan wat je bij biologie leert en wat je op social media tegenkomt over hoe andere vrouwen het doen. Omdat ik mezelf daarin niet kon herkennen ben ik op onderzoek uitgegaan. De kennis die ik vergaard heb deel ik heel graag met jou. Aan het einde van deze reis verwacht ik een "ronder" beeld te hebbengeschetst van het vrouwzijn. In een bedding met andere vrouwen. Zodat jij meer bij je essentie kunt blijven. Wanneer je dicht bij je essentie kunt zijn voel je je meer in balans.

Datum: volgt in najaar of bij voldoende interesse
Locatie: Jacob van Wassenaerstraat 14, Bleiswijk
Kosten: € 175,00 (incl BTW) - Je ontvangt een factuur per e-mail. (in termijnen betalen kan ook - zet dat er dan even in je berichtje bij)
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Plaats voor 6 vrouwen

Voel jij de roep om terug te gaan naar jouw essentie. De onontdekte stukken van jou weer naar de oppervlakte brengen? Of wil je meer informatie? Stuur me graag een berichtje of stuur me een DM op Instagram of Facebook.

AANMELDEN