Coaching

Ben je op zoek naar coaching in omgeving Bleiswijk?

Leven vanuit je eigen kracht

Voel jij je niet meer in balans? Loop je tegen spanningen of blokkades aan?

Of heb je alles, maar knaagt er toch iets, mis je de hartstocht?

Als jij eerlijk naar jezelf in de spiegel kijkt, ben je dan tevreden, gelukkig en vol zelfvertrouwen? En klopt jouw zelfbeeld met het beeld dat anderen van jou hebben? Iedere spiegel laat wel iets zien, waar je niet helemaal tevreden over bent. Maar misschien loop je hierin vast of ben je jezelf kwijt geraakt en wil je meer weten over jezelf, je eigen gedrag en gevoelens.

Herstel dan de verbinding met jezelf en ontdek wie je bent en wat je wilt. Via persoonlijke begeleiding help ik jou om terug te gaan naar jezelf, je basis, wie je van nature bent. Door te leven vanuit je vrouwelijke kracht en de omgang met spanning of blokkades bespreekbaar te maken, (her)ontdek je je eigen potentieel. Dit helpt jou jezelf en je hartstocht terug te vinden. Om weer als zelfverzekerde vrouw door het leven te gaan.

Werkwijze

Voor mij is de basis bewustzijn, bewustwording. Door je bewust te worden wat er onderliggend of onbewust speelt kun je er iets mee. Dit kan zijn lichamelijk of geestelijk. Ik begin altijd met bewustwordingsessies. Deze zijn ook los te boeken. Ik begeleid je in het proces van bewustwording. Welke rol heb ik? Waar heb ik invloed en waar niet. Waar ligt mijn focus? Wanneer je je bewust bent, kun je je vervolgens losmaken van datgene wat niet helpend is. Ik noem dit vrijheidssessie. Het geeft je vrijheid en keuzes. Om het anders te doen. Bij het ook echt anders te gaan doen komt vaak de weerstand. Dan is het voor het "eggie". In krachtsessies besteden we aandacht aan in je kracht blijven staan.

Mijn belofte aan jou: door bewustwording, vrijheid en kracht ontstaat de transformatie. Ik sta naast je als het spannend wordt.

Alle sessies zijn los te boeken. En in pakketvorm.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je vragen? Ik werk altijd met een vrijblijvende intake. Neem vooral contact op.

CONTACT MIJ