Coaching

Ben je op zoek naar coaching in omgeving Bleiswijk?

Leven vanuit je eigen kracht

Voel jij je niet meer in balans? Loop je tegen spanningen of blokkades aan?

Of heb je alles, maar knaagt er toch iets, mis je de hartstocht?

Als jij eerlijk naar jezelf in de spiegel kijkt, ben je dan tevreden, gelukkig en vol zelfvertrouwen? En klopt jouw zelfbeeld met het beeld dat anderen van jou hebben? Iedere spiegel laat wel iets zien, waar je niet helemaal tevreden over bent. Maar misschien loop je hierin vast of ben je jezelf kwijt geraakt en wil je meer weten over jezelf, je eigen gedrag en gevoelens.

Herstel dan de verbinding met jezelf en ontdek wie je bent en wat je wilt. Via persoonlijke begeleiding help ik jou om terug te gaan naar jezelf, je basis, wie je van nature bent. Door te leven vanuit je vrouwelijke kracht en de omgang met spanning of blokkades bespreekbaar te maken, (her)ontdek je je eigen potentieel. Dit helpt jou jezelf en je hartstocht terug te vinden. Om weer als zelfverzekerde vrouw door het leven te gaan.

Werkwijze

Coachen is een vorm van begeleiding waarin ‘een goed gesprek voeren met elkaar’ centraal staat. Belangrijkste vertrekpunt is dat je zelf écht wilt en je angsten durft aan te kijken. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkelproces, ik begeleid je hierin.

Omdat iedereen anders is werk op maat dankzij de verschillende methodes en technieken  die ik in mijn rugzak heb zitten. Op basis van een intakegesprek en tijdens het coachingstraject bepalen we gezamenlijk waar de behoefte ligt. Dat kan bijvoorbeeld een opstelling zijn waarin we je omgeving plaatsen en bespreekbaar maken, wandelcoaching waarbij we de omgeving gebruiken om het gesprek op gang te krijgen of Kata coaching waarbij je onder periodieke begeleidingen kleine verbeteringen doorvoert.

Daarnaast geef ik reiki behandelingen wanneer blijkt dat we via die weg beweging kunnen krijgen.

Ieder coachingstraject wordt op maat samengesteld. Of het nu gaat om een eenmalig gesprek of meerdere sessies. Op basis van een vrijblijvend intakegesprek kan ik een inschatting maken van het aantal sessies dat wenselijk is. Samen bepalen hoe we het gaan aanpakken. Allereerst is het belangrijk dat je een gevoel krijgt met of ik voor jou de persoon ben om op avontuur te gaan naar jezelf.

Het vervolgtraject stellen we samen op maat samen.

CONTACT MIJ