Over Mij

Welkom op mijn site…

Ik ben Gwen Overweel (1984), moeder van twee dochters (2014 en 2016) en een zoontje (2022). Ik had het – objectief gezien – goed  voor elkaar; een mooi salaris, een fijne man aan mijn zijde, een ruim huis en twee mooie kinderen. Ik had altijd gedacht dat het zo goed zou zijn.

Maar in 2019 ging het roer om. Ik voelde me niet gelukkig en zag in de spiegel niet wie ik daadwerkelijk was, wie ik daadwerkelijk wilde zijn. Na een scheiding en dankzij een eigen coachingstraject ben ik terug gegaan naar mezelf, mijn eigen gevoel en naar wat ík belangrijk vind in het leven. Ik durf weer te doen wat ik zelf wil en mijn eigen intuïtie te volgen. Er is veel gebeurd sindsdien. Het leven lacht mij toe en ik voel dat ik zelf aan het stuur zit. Als ik ergens niet blij mee ben, dat ik diegene ben die daar mee aan de slag kan. No matter what.

Deze reis heeft me weer in balans gebracht en een gelukkigere vrouw gemaakt. En ik ben gaan doen, wat ik misschien eigenlijk altijd al wilde doen. Anderen helpen zich gelukkiger te voelen! Na verschillende opleidingen (o.a. intuïtief opstellen, holistisch coachen, Reiki, Sjamanisme) en veel zelfonderzoek werd in 2020 Gwendolyn Coaching een feit. 

En sta ik graag als coach en reiki behandelaar in Bleiswijk voor jou klaar!

CONTACT MIJ