Over Mij

Welkom op mijn site…

Tja.... wie ben ik.... Ik kan een heel mooi verhaal vertellen. Maar daar gaat het niet om. Ik ben "gewoon" en vrouw. Een moeder. En iemand die haar leven zoveel mogelijk vanuit haar hart wil leven. Met passie en vanuit ontspanning. Zo fijn mogelijk voor mezelf en de mensen om me heen. In verbinding.

Is dat een uitdaging? Ja... Want het leven is niet altijd zonneschijn. En de verbinding met mijn lijf en hart heeft wat te verduren gehad. Door mee te draaien in de (wat ik het noem) de ratrace van het systeem.

Van jongsafaan vraag ik me af waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Waarom we niet “gewoon” lief, aardig en leuk leven. Doen waar we blij van worden. En had vaak grote vragen. Door de jaren heen verloor ik mijn verlangen het anders te doen. En paste ik me aan aan wat er van me verwacht werd. En wat bleek… ik deed het ook nog hartstikke goed in het “systeem”. Tot ik voor het eerst moeder werd in 2014 was ik me helemaal niet meer bewust van dat verlangen. In 2014 werd dat verlangen weer wakker. En nu 10 jaar later…. ziet mijn leven er heel anders uit….. Ik leef vanuit mijn hart. Accepteer wie ik ben. En volg mijn verlangen. Nu begeleid ik anderen die ook voelen dat het standaard leven niet voor hen is, ook al weten ze niet precies wat dat diepe verlangen is.

En dan toch even kort wat over mijn achtergrond. Voor als je dat interessant vindt. Want dit is alleen de buitenkant. Ik ben Gwendolyn Overweel (1984), leef samen met een heerlijke man. Met hem gaan we de challenge aan om de beste versie van onszelf te zijn en elkaar daarin ook stimuleren. Daarnaast heb ik twee prachtige dochters uit een eerdere relatie (2014 en 2016) en met mijn huidige partner een ondernemend zoontje (2022).

De reis naar binnen startte bewust in 2017 en heeft me weer in balans gebracht en een gelukkigere vrouw gemaakt. En ik ben gaan doen, wat ik misschien eigenlijk altijd al wilde doen. Anderen helpen zich gelukkiger te voelen! Na verschillende opleidingen (o.a. intuïtief opstellen, holistisch coachen, Reiki, Sjamanisme) en veel zelfonderzoek werd in 2020 Gwendolyn Coaching een feit. 

En sta ik graag als coach en reiki behandelaar in Bleiswijk voor jou klaar! Om "gewoon" met jou mee te kijken wat er zich in jouw leven afspeelt. Wat er niet stroomt. En daar weer beweging in te krijgen vanuit ontspanning. Een andere kijk op wat vaak als "normaal" wordt beschouwd. Vanuit de visie dat alle wijsheid die je nodig hebt om een vervuld leven te leiden in jou aanwezig is.

CONTACT MIJ