Jaarpogramma van Weten naar Leven

Wat als het nu jouw tijd is? Jouw tijd om eindelijk te gaan leven wat je allang weet. Je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en nu klaar voor jouw NEXT LEVEL. Méér de vrijheid, méér rust, méér de liefde leven...

Voel je er klaar voor bent? Jouw jaar om voor jezelf te gaan staan. Te stralen. In je kracht te zijn! Jouw leven te leven dat voor jou bedoeld is! Verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen realiteit.

Voel je dan uitgenodigd om deel te nemen in het jaarprogramma!

Nu is mijn tijd!

Dit programma is voor jou als:

Je zit veel in je hoofd en voelt dat je vastzit in het systeem. Je bent vaak gestrest en hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Je voelt je onvervuld en ervaart schuldgevoelens, omdat je het gevoel hebt overal tekort te schieten. Je merkt dat je vaak ook kort lontje hebt.

Je hebt al aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, maar merkt dat je nog niet het probleem hebt opgelost.  Je merkt dat namelijk nog niet je niet je ideale leven leid. En nog steeds doet wat er van je verwacht wordt. Maar voelt aan alles dat het anders moet en anders kan. Je voelt dat er meer is maar geen idee wat en hoe.


Herken jij je hierin?? Dan is dit programma voor jou!

 

 • Transformatie call

  Iedere maand een transformatie call. Dat wat nodig is om je motortje draaiende te houden. Je energie in de creatiestand te houden. In de "high vibes". We werken met energie, meditaties en visualisaties. Om jouw onderwuste te laten spreken.

 • Accountability call

  Iedere maand reflectie op jouw acties. Wat wilde je doen en heb je niet gedaan. Omdat je het waard bent. En de patronen die je hier tegengaat komen, ken je heel goed. Dit is waar de heling zit en je je vrij kunt maken. Spannend, maar het zo waard!

 • En verder....

  In een minder vaste routine:

  ~ Q&A Sessies
  ~ Buddy Systeem
  ~ Inspirerende Masterclasses
  ~ 2 keer een Reiki sessie
  ~ 2 keer een Opstellingen dag
  ~ Een 1:1 call 4 keer per jaar
  ~ Een online community

  We starten Sowieso met een 1:1 om heel helder te krijgen waar je verlangen zit....!!!

Instap op ieder moment

Dit doorlopende programma geeft je de kans om met andere sterke krachtige vrouwen in de energie van de shift, de transformatie te stappen.... Op deze manier werken zorgt dat je elkaar versterkt. En geeft flexibiliteit. Je ontvangt van alle groepsessies opnames. Maar om je eigen verhaal in te brengen, is aanwezig zijn, je grootste kado.

Jaaa!!! Ik stap nu in!!

Is dit jouw jaar om de wezenlijke stappen te zetten. Niet meer in je hoofd maar in het leven? De energie die we als groep neerzetten werk al inspirerend. Samen de stappen zetten. Onze eigen en elkaars stappen vieren. Elkaar steunen als je in een uitdagend stuk zit. Ieder doet uiteraard zelf het werk. Maar elkaar empoweren, stimuleren en oprecht blij zijn voor elkaar geeft je vleugels. Wanneer sterke, krachtige vrouwen zichzelf en elkaar in de groep gaan bekrachtigen, onstaat er magie...

Datum: Doe je mee met de eerste groep? Start 1 februari
Kosten: 1395 per jaar. Te voldoen per maand

Ja! Die magie is voor mij!