Deep dive into Devinity

Natuurlijke krachten bundelen! Wanneer sterke, intelligente vrouwen samenkomen, elkaar steunen en diep in het goddelijke duiken, ontstaat er een enorme kracht. Wie doet er mee?

In het goddelijke is niemand de beste, slimste of meest intelligente. Niemand staat op de eerste of laatste plaats in het goddelijke.

We zijn er gewoon, simpelweg.

Het is tijd om de omheiningen van je ego neer te halen. Alleen zo kan de immense kracht van ons wezen vrijkomen. Laten we het naar het universum brengen om het grotere goed te ondersteunen. Om een lichtere manier van leven te ondersteunen.

Nu is het moment...

Niet alleen verenigen we ons, maar we tillen elkaar op, groeien en steunen elkaar...

Wij zijn de uitverkorenen. Geïncarneerd in het licht van Maria Magdalena. Haar energie leeft nog steeds in ons voort.

Eeuwenlang hebben we het beschermd, verborgen. Slechts wachtend op de roeping. En jouw roeping is nu. Alleen als je resoneert met deze oproep.
Laat tijd en plaats in de handen van het universum. Laat de wijsheid van je lichaam, van de herinneringen in je cellen beslissen of dit jouw moment is. En zo niet, dan komt jouw moment snel.

We zullen opstaan. Golf na golf. Vertrouw. Vertrouw op het goddelijke. Diepe dankbaarheid voor het beschermen van het licht gedurende zo lange tijd. En als je voelt dat je het van binnenuit nog langer moet beschermen, buigen we diep.
We zien jou, we gaan met je mee en zijn zo, zo dankbaar.

We zijn één. Waren dat altijd al en zullen dat altijd zijn. Tot gauw aan de andere kant

Is this your calling? Join us! I welcome you around the fire...

Datum: 10 december
Locatie : Landgoed Vidaa Bergschenhoek
Kosten: € 139
Tijd: 10:00 - 13:00
Inclusief:  Thee, Water, Lunch

Aanmelden